Туристическа агенция Адриа Турс собственост на Гранити ЕООД (основана 1994 г.) притежава лиценз №РК–01–8088, издаден от Държавната агенция по туризъм. Туроператорът е сключил застрахователен договор „Отговорност на туроператора“ със ЗАД Армеец: 1892113150000872626 – полица номер валидна до 10.01.2021 год., съгласно Чл. 42 от Закона за туризма.

Туристическа агенция Адриа Турс, предлага широка гама от висококачествени туристически продукти и услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване и улеснявайки максимално подготовката и провеждането му.

Агенцията е част от туристически холдинг със самостоятелни офиси в Прищина (Косово) и София. Притежава 2 луксозни хотела – Арис 3* и Адриа 3*, които са на отлично местоположение в София и предлагащи на гостите – комфорт и спокойствие.

Екипът в Адриа Турс е съставен от квалифицирани и добре обучени служители, допринасящи за правилният избор на туристически продукт, според изискванията на всеки клиент и готови бързо да откликнат във всеки един момент на вашето запитване.

Ще се радваме да станете наши клиенти и да сбъднем вашите бъдещи планове за почивка, екскурзия, пътешествие или бизнес среща.

Нека Вашето мечтано пътуване започне – сега.


Екипът на Adria Tours

Адриа Турс Ви предлага още:
Транспортни услуги –
луксозни минибусове – Mercedes 2019 и Mercedes 2020, оборудвани с всичко, както и миниван Volkswagen – Transporter 2013 (8 места).
Хотелско настаняване – в България и Чужбина на най-ниски цени.
Rent a car – собствен автопарк с богат асортимент от икономични и луксозни автомобили;
Пътуване със самолет – винаги най-оптималния за вас вариант;
Организиране на – автобусни, самолетни и чартърни програми в страната и чужбина;
Работим с най-добрите партньори по различни дестинации в цял свят, за да предоставим най- добрата цена за туристически пакет включващ: чартърен полет, хотел, трансфер, обиколка.
Организиране на бизнес мероприятия – семинари, конгреси и тим билдинги.
Допълнителни туристически услуги – застраховки, билети, визи и други документи, необходими за пътуването.